Skip to main content

Doček Nove 2021. godine proteći će nam bez žurki i uobičajenih proslava, uključujući i one organizovane na gradskim trgovima.

 

DA BEOGRAĐANI IPAK OSETE PRAZNIČNI DUH: Novogodišnja jelka postavljena na Trgu republike (FOTO)


Grad Beograd se ipak trudi da stanovnicima, koliko je to moguće u ovim uslovima, približi praznični duh.


Posle novogodišnje rasvete postavljene širom glavnom grada, danas je na Trgu republike postavljena jelka.


Ona tradicionalno krasi centgralni gradski trg uoči svake nove godine, pa se po tome ni ova predstojeća neće razlikovati.





Comments

Popular posts from this blog

  DRAMA U VALJEVU: Devojčica (14) popila 70 tableta antidepresiva, prebačena na VMA Devojčica (14) iz Valjeva pronađena je bez svesti u svojoj sobi, nakon što je navodno popila više od 70 tableta antidepresiva. Roditelji su ćerku bez svesti zatekli u svojoj sobi u porodičnoj kući u Valjevu. Devojica je odmah prevezena u UC u Valjevu. Tu joj je ukazana prva pomoć, a zbog ozbiljnosti situacije transportovana je u Beograd na VMA, na Kliniku za toksikologiju. Jedna od pretpostavki šta je motiv trovanja jeste to da roditelji devojčicu nisu pustili da ode na žurku. O slučaju je obavešteno nadležno javno tužilaštvo u Valjevu i Centar za socijalni rad.
  BIL GEJTS JE UPRAVO PREDVIDEO NOVU PANDEMIJU, I TO 2023. GODINE! Ovo su DETALJI On je već upozoravao da bi se pandemija poput širenja koronavirusa mogla dogoditi, a sada je izneo svoju viziju post- kovid  sveta Osnivač Majkrosofta  Bil Gejts  je u svom podcast-u "Bil Gejts i Rašida Džons postavljaju velika pitanja", podelio svoja razmišljanja o budućnosti globalnih pandemija. On je već upozoravao da bi se pandemija poput širenja koronavirusa mogla dogoditi, a sada je izneo svoju viziju post- kovid  sveta. Gejts je ranije upozoravao na mogućnost svetske pandemije i veruje da je još jedna gotovo neizbežna u sve globalizovanijem svetu. Na pitanje o tome, rekao je: “Nadam se da će se to desiti za 20 godina, ali moramo pretpostaviti da bi se to moglo desiti za 3 godine … Postoji razumna verovatnoća da će se svet suočiti sa nečim sličnim u narednih 10 ili 15 godina”, procenio je Gejts. Medicinska dostignuća poslednjih nedelja dala su nadu da je moguć kraj pandemije koronavi
  VUČIĆ VEČERAS U KRUŠEVCU: Predsednik Srbije u obilasku radova na novoj kovid bolnici Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić obići će večeras u 20 sati radove na novoj kovid bolnici u Kruševcu. Predsednik će se potom obratiti medijima. Izgradnja kovid bolnice u Kruševcu počela je u agvustu, a trebalo bi da bude završena 15. decembra. Kapacitet bolnice će biti 500 ležajeva.